Tisdag, onsdag och torsdag
 
Vilka sommardagar vi har haft! Både tisdag, onsdag och torsdag har vi varit på äventyr. I tisdags tog vi oss in till Kalmar där det blev både lek på stranden och god mat. 
 
Pannbiff, potatis och sås på Bryggan i Kalmar. Det här var såå gott!
 
Onsdagen bjöd på långpromenad till Timmernabben. Vi åt glass, satt vid havet och njöt medan M gungade och lekte i sandlådan. 
 
Efter vår långpromenad var alla hungriga och vi grillade grillspett. Till det blev det hemmagjord klyftpotatis och bearnaisesås. 
 
Idag, torsdag, har vi varit i Borgholm och ännu en gång ätit mat och glass. Tips ifall man befinner sig i Borgholm är att äta på restaurangen Ebbas. God mat och supermysig bakgård med en lekstuga för barnen.
 
Efter besöket inne i Borgholm åkte vi upp till Borgholms slottsruin. Det var en fröjd att se sitt barn springa omkring bland de olika rummen och att hon tyckte att det var så roligt. Hon ville inte ens åka hem när det var dags. Som den flitiga slottsbesökaren som jag är så bådar det gott. Jag har redan börjat att planera ett besök på Gripsholms slott tillsammans med M. 
 
Snart är vår Smålands-vitelse över och då väntar en lägenhet där hemma som behöver lite kärlek och omvårdnad. Den behöver göras till vårt hem och den resan ska ni få följa med på här!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress