Lill-Valla
Hej! Har helgen varit bra? Här har det varit ganska lugnt och skönt med lekparksbesök, film-mys, besök på stan och fika två dagar i rad. I lördags var vi på invigningen av lekparken Lill-Valla, en stor lekpark med många olika lekplatser där man också kan hälsa på smådjur (kaniner, höns, getter), och hästar som spanar på en medan man leker. På invigningen fanns även räddningstjänsten på plats med flera olika brandbilar, man kunde tillverka en egen käpphäst och äta korv med bröd. Vi tar en titt på hur vår dag såg ut!
 
 
Det var så himla mycket folk där i lördags så det får bli ett besök dit snart igen, när det är lite mindre folk och man kan leka lite lättare.
Idag är det måndag och 5-månaderskontroll på BVC väntar. Ha en fin måndag!
 
Fredagslistan
Helgen är snart här och jag tänkte att vi smygstartar helgen genom att göra en fredagslista :D
 
1. Harry Styles - Two Ghosts
 En riktigt bra låt och en superbra live-version av låten. 
 
3
 
2. Prick-tröja från Monki
Den här fina tröjan skulle jag vilja springa runt i såhär på en fredag. Väldigt Therese och alldeles lagom färgglad ;) Tröjan finns här.
3. Myskläder från Lindex
Om det här fanns i min storlek så skulle jag gärna ha dom själv, men det är såklart till barn och jag tror att M skulle älska det här. Gult, mjukt och mysigt! Tröja finns här och byxor här.
 
 
Hoppas att ni får en härlig helg!
 
Redo för kallare dagar
 
Har varit och hämtat ut skor och en ny munktröja på posten idag. Både skor och tröja kommer från H&M Divided och kommer bli så bra till hösten och vintern. Ingen direkt överraskning att båda två är svarta, svart och grått är en återkommande färg i min garderob. 
 
Jag är hur som helst väldigt nöjd och ni får se skor och tröja på i helgen! :)