Helgen
Helgen startade såhär glammigt, en mamma i träningsbyxor och med hål i skorna och två sovande barn. M var så trött efter förskoleveckan så hon somnade i vagnen på vägen hem. Trodde att hon hade fått feber för hon var så trött och hon brukar aldrig vilja sitta i vagnen, men efter en stunds sömn så var hon pigg och glad igen. 
 
I lördags hade vi tänkt att besöka en ny stor lekpark här i stan, men det regnade hela förmiddagen så vi stannade hemma istället och åt pannkakslunch. Sedan åkte vi hem till min mamma och pappa. Vi hängde där i ett par timmar, fikade och bara umgicks allihopa. 
I dag, söndag, har vi haft besök av barnens farmor och farfar. Sedan har vi gjort det som vi gör bäst, lekt, pysslat och skrattat. Det blir många roll-lekar nu för tiden och både jag och Erik får agera doktor, fröken, frisör och såklart alla förskole-kompisar. Nu har iallafall M somnat för natten och vi har söndags-mys i soffan med vindrvor, glass och tv.
 
Såå skönt med en lugn helg! Imorgon är det ledigt för mig och barnen och då ska vi nog kunna hitta på något fartfyllt igen. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress