Veckan som gått
Förra veckan hann vi, familjen Tonér, med ganska mycket. Vi startade veckan med en ledig måndag för mig, M och mini-E och den spenderades i lekparken och skogen. Vi klättrade i klätterställningar, låtsades att vi hade skaffat sälar och vi använde svampar som stolar. En lyckad måndag helt enkelt!
 
 
Veckan fortsatte med ett Ikea-besök och fix i M's rum. På Ikea köpte vi hyllor som ska upp hos M för att skapa en lite mer ombonad känsla. Såhär tre månader efter att vi flyttat in så börjar saker och ting falla på sin plats och nu är snart M's rum färdigt. Här får ni en liten smygtitt! 
Annars bestod veckan av en del dop-förberedelser (snart dags att döpa mini-E), bebis-gos, inköp av födelsedagspresenter till vår snart treåring, städning av hemmet (heja va kul!), häng och fika hemma hos M's förskole-kompis och så mycket mer. 
 
Nu i veckan hör förhoppningsvis målarna av sig och vill boka en tid för tapetsering av kök och hall och i helgen väntar dop för vårt lilla barn och tre-årsfirande av vårt stora barn. Så det finns en del att göra den här veckan med! 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress